ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ
Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ BLOG EUROTASELOUS.BLOGSPOT.COM

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ

MIA ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
-Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.
Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.
Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν
άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.
Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930
Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος
Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος
ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:
Πρωταθλήματα A`:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995
Κύπελλα:1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,
1995-1996,1996-1997
-Πρωταθλήματα B΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.
-ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.
-Δ ΕΘΝΙΚΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν εχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Ελους ΄ Βασίλειος Μιχελακος΄το
οποιο διαθετει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θεσεων(το 2ο γηπεδο με τσιμενεντιες κερκιδες,αυτης της χωρητικοτητας,που στην ουσια ειναι μεγαλυτερη των 500 θεσεων) με φωτισμό(Ο 1ος ποδοσφαιρικος αγωνας στην Λακωνια με φωτισμο εγινε στο γηπεδο του Ελους..φυσικα η μια ομαδα ηταν ο Ευρωτας και ειναι το 2ο γηπεδο της Λακωνιας με φωτισμο!).
-Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα,
δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο
.

-Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Καπίνο: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος...»

Καπίνο: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος...»Kapino: "Our goal is to win the championship ..."
Winning this year's championship, which will be the equalizer of an important record, has the goal of both he and his teammates the ball Olympic Stefanos Kapino.
Statements in Nova camera to mark the start of the championship, made the goalkeeper Olympic Stefanos Kapino, which set the objective of 'Reds' winning the order to matched the streak of seven consecutive championships had from 1997 to 2003 the Olympiacos.
Analytically Speaking:
For this year's championship and record "7 on 7" who want to break-even in the Olympic: "It is an important incentive. When the league starts the aim is the title, regardless of the record chase. Big goal is to win the championship and this alone is a great incentive. "
 
For if Olympiacos is the favorite for the championship, "Surely we are the favorites for the title, although they have strengthened and several other groups. But we have the upper hand to win the championship. "
 
Whether to "played" between Olympiakos, Panathinaikos, PAOK and AEK: "The first four are well ahead and claim the championship. In the end he will be seen who will be the champion. "
 
For if a group of four "big" singles: "All are the same, although for me we are ahead. No need to say big words. It will be seen from Sunday and then the season. "
For the game against Young Boys following the Europa League if they can meet in consecutive matches: "I think we are ready, but it's not good that we had so far games at our feet, just European. We are at the beginning and I think we can cope. "
 
For the game with the FA: "We have not seen anything until now, only friendly we can learn something. We will do our game, we play in our home and try to get the win, which is the most important. "
 
For competition with Leal: "It's good to have competition. And last year with this year Roberto Leal with no competition and look at the stadium ... ".
 
For the message he would like to send to the world: "It is good to support us. Starts a new attempt to win the title and it will be good for us to see a full stadium and encouraging start to the new season. "

=== Καπίνο: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος...»

Την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θα αποτελέσει την ισοφάριση ενός σημαντικού ρεκόρ, έθεσε ως στόχο του τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Στέφανος Καπίνο.
Δηλώσεις στην κάμερα της Nova με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, έκανε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Στέφανος Καπίνο, ο οποίος έθεσε ως στόχο των «ερυθρολεύκων» την κατάκτηση του, προκειμένου να ισοφαριστεί το σερί των επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων που είχαν από το 1997 μέχρι το 2003 οι Πειραιώτες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το φετινό πρωτάθλημα και το ρεκόρ «7 στα 7» που θέλουν να ισοφαρίσουν στον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό κίνητρο. Όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα ο στόχος είναι ο τίτλος, ασχέτως από τα ρεκόρ που κυνηγάμε. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο».
 

Για το αν οι Πειραιώτες είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, αν και έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες αρκετά. Εμείς όμως έχουμε το πάνω χέρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
 

Για το αν θα «παιχθεί» ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Οι τέσσερις πρώτοι είναι αρκετά μπροστά και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο τέλος θα φανεί ποιος θα είναι ο πρωταθλητής».
 

Για το αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα από τις τέσσερις «μεγάλες»: «Όλες είναι στο ίδιο επίπεδο, αν και για εμένα εμείς είμαστε πιο μπροστά. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα φανεί από την Κυριακή και στη συνέχεια της σεζόν».
 

Για το παιχνίδι με την Γιούνγκ Μπόις που ακολουθεί στο Europa League και αν μπορούν να ανταποκριθούν στους συνεχόμενους αγώνες: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν είναι καλό που δεν είχαμε μέχρι τώρα παιχνίδια στα πόδια μας, μόνο τα ευρωπαϊκά. Είμαστε στην αρχή και πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».
 

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάτι, μόνο από τα φιλικά μπορούμε να μάθουμε κάτι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, παίζουμε στην έδρα μας και προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι το πιο σημαντικό».
 

Για τον ανταγωνισμό με τον Λεάλι: «Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρσι με τον Ρομπέρτο και φέτος με τον Λεάλι υπάρχει ανταγωνισμός και θα φανεί στο γήπεδο…».
 

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο: «Είναι καλό να μας στηρίξουν. Αρχίζει μία νέα προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και θα είναι καλό για εμάς να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξεκινήσουμε ενθαρρυντικά στη νέα σεζόν».

Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.